Garderobekast

Vintage, retro, moderne, functionele of romantische tweedehands garderobekasten?

Bij Tweedehands Lundia koopt u kwaliteit in duurzaamheid voor uw huis of kantoor in Zoetermeer

Wat voor woontype bent u? Houdt u van garderobekasten die gewoon functioneel zijn? Of koopt u liever een kast met een romantisch uitstraling? Ook vintage en retro zijn actuele trends die terugkomen in vele slaapkamers waar ook u uw (tweedehands) garderobekast wil plaatsen. Geïnspireerd door woonbladen kiest u misschien ook voor tweedehands kwaliteit, waarvan u weet dat het nog tientallen jaren meegaat. Creatief hergebruik is niet alleen duurzaam maar ook vriendelijk voor de portemonnee. Bij TweedehandsLundia.nl vindt u allerlei typen garderobekasten van Lundia. Wij verkopen vanuit 3 outletmagazijnen in Amsterdam, Almelo en Zoetermeer. Kom langs zodat wij samen uw garderobekast op maat kunnen samenstellen In de door u gewenste woonstijl.

Tweedehands garderobekasten die meegroeien kopen in Zoetermeer?

Dat kan bij Lundia! Als u een tweedehands garderobekast koopt bij Lundia is die eenvoudig uit te breiden of kleiner te maken. Alle planken en verbindingsstukken passen zoals Lego mooi in elkaar. Kijk op de website en zie mooie foto-voorbeelden van garderobekasten die u ook nog zelf in Zoetermeer kunt opknappen naar uw smaak! 

Andere meubels van Lundia die wij verkopen: 

  • Hangkasten
  • Nachtkastjes
  • Kantoorkasten
  • Schoenenkasten
  • Tv-meubels
  • Design eetkamerstoelen
  • Magazijnstellingen

Bezoek onze outlet magazijnen in Zoetermeer, Amsterdam en Almelo

In Amsterdam, Zoetermeer en Almelo adviseren wij graag bij het kiezen van alle diverse onderdelen die u nodig heeft om uw garderobekast op maat samen te stellen. Bel 06 455 44 805 als u bijvoorbeeld wil weten in welk magazijn wij de meeste voorraad hebben bij het samenstellen van uw garderobekast of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Check onze website voor de openingstijden

 

TweedehandsLundia.nl – 100% onafhankelijk van Lundia – is het nationale recycle- en hergebruik-netwerk met fysieke locaties in Amsterdam, Zoetermeer en Almelo alsmede Apeldoorn als  bestellinglocatie dat de opslag, distributie en restauratie van onderdelen uit het Lundia Classic- en Lundia Original-assortiment van de afgelopen 60 jaar verzorgt, teneinde deze geschikt te maken voor de verkoop via internet.

Tweedehands Lundia .nl
outlet en magazijnen vol tweedehands lundiameubels:
zoals 'n lundia boekenkast, kajuitbed, kledingkast, stapelbed, bureau en andere kasten